Версія для друку
Четвер, 25 квітня 2024 16:29

Нововолинська команда здобула першість у змаганнях з баскетболу серед дівчат ІІІ (районного) етапу Всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги»

Ні повітряна тривога, яка відтермінувала старт поєдинку, ні те, що з об'єктивних причин участь змогли лише дві команди, а ні травми на спортивному полі не змогли стати на заваді цікавій, напруженій, безкомпромісній боротьбі, яка проходила під час змагань ІІІ (районного) етапу Всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» з баскетболу серед дівчат.

Володимирську громаду представляла команда з Суходільського ліцею, а Нововолинську – з Нововолинського ліцею № 5.

Із свистком судді, який оголосив початок гри, на майданчику закипіли справжні пристрасті.

У стрімких атаках, влучних «триочкових» кидках, позиційній та силовій боротьбі кожна команда намагалась схилити шальки терезів долі на свій бік. Під час всіх чотирьох періодів боротьба не вщухала ні на секунду. І хоча за волю до перемоги «золото» були гідні отримати обидві команди-учасниці, однак кожна гра має свого переможця.

Першість у цьогорічних змаганнях ІІІ (районного) етапу Всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги»  з баскетболу серед дівчат стали представниці Нововолинської громади, які перемогли представниць Володимирської з рахунком 45:23.

Вітаючи команди із захоплюючим виступом, заступник голови районної державної адміністрації Ірина Ліщук побажала їм наступних вдалих стартів, а переможцям гідно представити Володимирський район під час обласного етапу змагань.

Переглядів 1506

Галерея зображень