Версія для друку
Четвер, 27 січня 2022 08:41

Спорткомплекс нового зразка на озері Світязь

Триває «велике будівництво» мультифункціонального спортивного комплексу у селі Світязь Ковельського району. Завдяки програмі Президента України Володимира Зеленського волиняни та гості області отримають спорткомплекс нового зразка.

Нагадаємо, будівництво на базі спортивно-оздоровчого табору «Гарт» розпочалось у минулому році. У зв’язку з коригуванням проєктно-кошторисної документації внаслідок збільшення об'єму робіт, що виникли в ході будівництва та відсутності дофінансування у 2021 році, регіональна комісія ДФРР перенесла термін завершення будівельних робіт на 2022 рік. Загальна кошторисна вартість будівництва об’єкту становить понад 58 мільйонів гривень. З них 41 мільйон 776 тисяч гривень – це кошти державного бюджету, решта – місцевого.

Спорткомплекс передбачає будівництво двох зблокованих прямокутних споруд. З них – спортивний корпус, де вже зведені та обшиті покриттям металоконструкції для стін, встановлені вікна і двері, облаштовано для майбутнього накриття дах. Поруч – триповерхова цегляна господарська частина висотою 11 метрів. Також спорткомлекс буде оснащено власною котельнею, вимощеним бруківкою майданчиком для стоянки автомобілів. Усі під’їзди до внутрішнього двору комплексу будуть вкриті асфальтобетонним покриттям та пандусами.

Варто відзначити, що проєктом будівництва передбачено додержання нормативів з питань створення безперешкодного життєвого середовища для МГН та заходи щодо енергоефективності.

Переглядів 5517

Галерея зображень