20 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Головна>Новини>Нарада у голови РДА: вітання, доручення, питання захисту прав дітей та ефективність роботи КП
    Понеділок, 12 липня 2021 14:40

    Нарада у голови РДА: вітання, доручення, питання захисту прав дітей та ефективність роботи КП

    12 липня голова райдержадміністрації Юрій Лобач провів нараду із заступниками голови та керівниками структурних підрозділів РДА. Розпочав він її із приємної місії – привітання із днем народження начальниці управління фінансів РДА Олени Бондарук. В ході наради було обговорено стан передачі повноважень служби у справах дітей на громади району. Як доповів начальник цього структурного підрозділу Олександр Смоляр, із 11 громад, які увійшли до складу району, власні служби уже функціонували у двох міських, натомість, створення структур, які будуть забезпечувати дотримання прав дітей у сільських та селищних територіальних громадах, триває. Так, оскільки відповідні служби найперше було створено у Литовезькій, Іваничівській, Поромівській, Оваднівській ТГ, їм документи, необхідні для роботи, передано раніше, минулого тижня відбулась передача справ до Затурцівської і Локачинської громад, до кінця цього тижня будуть прийняті і документи Устильзькою і Оваднівською ТГ. Конкурси на посади керівників служб у справах дітей у Павлівській та Зимнівській сільрадах ще тривають, їм справи будуть передані після призначення начальників цих підрозділів.

    Крім того, на нараді обговорили і питання ефективності функціонування комунального підприємства «Володимир-Волинський районпроект». Фінансовий аналіз показав, що послуги із виготовлення будівельних паспортів цим підприємством є одними з найдоступніших для населення, втім, проблемою була відсутність в РДА архітектора, через що КП практично призупинило діяльність на період 8 місяців. За чотири наступні місяці року, після відновлення роботи КП, воно заробило 140 тисяч гривень, сплативши при цьому майже половину з них до державного та місцевих бюджетів у вигляді податків. І хоч наразі у підприємстві працює лише одна людина, але воно не є збитковим. Відтак, щодо нього ухвалене рішення про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади керівника КП та продовження діяльності «Районпроекту» із проведенням періодичного моніторингу його фінансової ефективності.

    А доручення голови РДА, видані відповідальним особам в ході наради, стосувались продовження роботи із облаштування в’їзних знаків на межах Володимир-Волинського району, належної підготовки закладів охорони здоров’я до можливої нової хвилі захворюваності на коронавірус, яка, за попередніми прогнозами Міністерства охорони здоров’я, може поширитися у осінній період.

    Переглядів 5290
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua