16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Травень 2023 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30 31        
    Фільтрувати матеріали за датою: Понеділок, 01 травня 2023

    01 травня начальник районної військової адміністрації Юрій Лобач та голова районної ради Віктор Хиць передали головам територіальних громад району роутери марки «Nokia», які будуть забезпечувати безперебійний зв'язок в укриттях навчальних закладів та закладів охорони здоров'я району. Також слід зазначити, що дані Wi-Fi роутери передано за підтримки Міністерства цифрової трансформації України у співпраці з «Nokia» та Волинською ОВА.

    01 травня за заслуги у галузі фізичної культури і спорту, начальник районної військової адміністрації Юрій Лобач та голова районної ради Віктор Хиць  вручили Подяку голови обласної ради Григорія Недопада срібному призеру гімназіади, багаторазовому чемпіону Волинської області та срібному призеру Чемпіонату України з боксу, майстру спорту та жителю району Всеволоду Рибалку.

    01 травня начальник районної військової адміністрації Юрій Лобач, голова районної ради Віктор Хиць та трудовий колектив РДА подякували за роботу начальнику відділу фінансів райдержадміністрації Олені Бондарук, яка йде на заслужений відпочинок. Побажали їй доброго здоров’я на довгі роки, родинного тепла та миру в країні. З цієї нагоди начальник Юрій Лобач вручив Олені Бондарук від начальника Волинської обласної військової адміністрації Юрія Погуляйка Подяку за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та особистий внесок у розвиток державної фінансової політики на території району. Також її відзначили і Грамотою районного керівництва та вручили квіти.

    Відразу колективу представили нового начальника відділу ведення Державного реєстру виборців апарату РДА - Ірину Кухарук, яка попередньо займала посаду головного спеціаліста відділу фінансово-господарського забезпечення апарату РДА.

    Начальник відділу військового обліку Володимир-Волинського РТЦК та СП, майор Руслан Медвідь взяв участь в нараді щодо проведення заходів з розшуку й оповіщення осіб, які перебувають на військовому обліку, призовників та осіб, які досягли 27 річного віку, для взяття їх на відповідний облік. На нараді було наголошено на веденні ретельного і якісного обліку військовозобов'язаних на підприємствах, установах та організаціях незалежно від форми власності. Після досягнення 27 річного віку в місячний термін всі особи чоловічої статі мають з'явитися в районні центри комплектування та соціальної підтримки (військкомати) за місцем проживання або місцем роботи.

    01 травня у залі засідань районної державної адміністрації про роботу Володимирського місцевого центру безоплатної правової вторинної допомоги у 2022 році інформував його директор Степан Слащук. Найчисленнішими справами в роботі працівників є справи особистого характеру: щодо сімейних питань, захисту прав дітей, правовової допомоги у фінансових питаннях, майнових справ тощо. Центр надає допомогу особам, місячний дохід яких не перевищує 5368 грн. (для праюючих) і 4186 грн. (для непрацездатних), інвалідам І та ІІ груп, учасникам бойових дій, дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, постраждалим особам від домашнього насилля, а також власникам земельних ділянок та паїв, які зареєстровані та проживають у сільській місцевості. Також начальник районної військової адміністрації Юрій Лобач наголосив про необхідність співпраці Центру з сільськими, селищними та міськими радами району.

    Центр працює з 9 до 18 год. у приміщенні за адресою: м. Володимир, вул. Івана Франка, 8. Також є створені територіальні бюро у смт Іваничі та смт Локачі. Телефони для зв'язку: 3-80-11 та 3-80-16.

    Спільну нараду з головами громад району, представниками органів поліції, РТЦК та СП, підрозділами прикордонних військ, 55-го батальйону 100 бригади ТРО було проведено 01 травня у залі засідань райдержадміністрації. На нараді було проаналізовано стан забезпечення виконання повноважень щодо участі громадян в охороні громадського порядку і державного кордону. Заслухавши інформацію завідувача сектору з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами райдержадміністрації Юрія Ліщука, заступника начальника штабу з мобілізаційної роботи військової частини А7064 Андрія Сілецького, головам громад району було доведено певні завдання по національному спротиву та намічено заходи із спільної діяльності на забезпечення безумовного виконання вимог Закону. "Щодо даного питання невпевненості та вагань по захисту територій від ворога в сьогоднішній складний час бути не може", - підсумував нараду начальник районної військової адміністрації Юрій Лобач.

    В першотравень районною державною адміністрацією було організовано зустріч голів територіальних громад району з інспекторами-податківцями Ларисою Войтович і Ольгою Клюд. Захід мав на меті ознайомити місцеве самоврядування з новелами в чинному законодавстві щодо сплати мінімального податкового зобов'язання, адже вчасно сплачені податки - це основа наповнення місцевих бюджетів, а це, відповідно, - відремонтовані дороги, зміцнення матеріальної бази соціально-культурних закладів, благоустрій територій громад тощо. Тому, начальник районної військової адміністрації Юрій Лобач звернувся до громадян бути свідомими в зазначених питаннях і вчасно добровільно сплатити податки за нерухоме майно та землю.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua